Εταιρεία

Σχετικά με εμάς

Έχοντας ιδρυθεί το 1999, η Group7 Electronics είναι μια εταιρεία με πολυετή εμπειρία στην πώληση και εγκατάσταση ηλεκτρονικών συστημάτων, σε δημόσια και ιδιωτικά έργα. Διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα υλικών για να καλύψουμε τις ανάγκες όλων των πελατών μας. Η εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση των πελατών μας είναι πρωταρχικός στόχος, κάτι που έχει καταστήσει την εταιρεία μας μια από τις πρώτες επιλογές σε ηλεκτρονικά συστήματα κτιρίων και όχι μόνο. Τα υλικά μας προέρχονται από κορυφαίους προμηθευτές του χώρου, επειδή το κύριο μέλημα μας είναι η ποιότητα και η αξιοπιστία των συστημάτων που εγκαθιστούμε και η απρόσκοπτη και αδιάλειπτη λειτουργία τους.

Οι δραστηριότητες της Group7 Electronics εκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρονικών προϊόντων και συστημάτων μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και συστήματα Κλειστού Κυκλώματος Τηλεοράσεως, ελεγχόμενης πρόσβασης, Συστημάτων Ασφαλείας, Τηλεπικοινωνιακά, Μεγαφωνικά, Ενδοεπικοινωνίας, Αναζήτησης Προσωπικού, και Προβολών Παρουσιάσεων. Ευρισκόμενοι σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με τις μεγαλύτερες μονάδες μελετών και οίκους ηλεκτρονικών προϊόντων του εξωτερικού είναι πάντα ενημερωμένη για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Πρέπει να σημειωθεί ιδιαίτερα ότι η Group7 Electronics διαθέτει εξειδικευμένους συνεργάτες για την ανάληψη τεχνικών έργων παρακολούθησης χώρων καθώς και την υλοποίηση αυτών.

Διαθέτει ισχυρότατη τεχνική υποστήριξη από έμπειρους και εξειδικευμένους μηχανικούς ικανούς για την εκπόνηση ακουστικών μελετών χώρων, επίβλεψη έργων και εγκατάσταση εξοπλισμού με υψηλές απαιτήσεις.